Faq

Ce este un profil de fotograf?

Indiferent ce pachet de upgrade achiziționezi, o să ai acces, din panoul de administrare, la un cont de fotograf. Acolo o să poți să adaugi date despre tine, cum ar fi scurte descrieri cu privire la experiența profesională, viziunea în materie de fotografie, stiluri/curente cu care ești de acord, linkuri către rețelele de socializare sau către un site propriu, dacă există,  ori orice alte informații crezi că îți folosesc în relația  cu clienții. Tot acolo poți să încarci, într-o galerie, fotografii reprezentative pentru munca ta. Odată ce profilul tău de fotograf este complet, poți să-l trimiți clienților, printr-un link,  ca un substitut pentru o carte de vizită.

Ce este un profil de utilizator?

Odată ce ți-ai creat un cont pe mypic.ro ți se activează automat profilul START. O sa ai acces la toate serviciile pe care ți le oferim, doar că o să poți încărca numai 4.500 de poze și contul este valabil doar o lună. Dacă o să consideri că serviciile noastre îți sunt utile, poți oricând să treci  la un pachet superior folosind butonul UPGRADE din meniul principal.

Ce este galeria publică?

Orice utilizator care are un cont pe site-ul nostru poate crea, din panoul de administrare, o galerie publică în care să încarce fotografii de la evenimentele la care participă. Acest tip de galerie este destinată participanților de la un eveniment care doresc să-și salveze, ori să împărtășească fotografii făcute de un profesionist, adică de tine. Mai trebuie să le pui la dispoziție doar linkul către galeria respectivă.

Ce este galeria privată?

Galeria privată este concepută pentru a facilita legătura dintre fotograf și client. Printr-un link special poți să pui la dispoziție fotografiile pe care urmează să le predai, însă într-un format destinat vizualizării și distribuirii lor pe site-urile de socializare. Clientul poate să vizualizeze, să descarce și să adauge la favorite pozele din galeria privată. În acest fel poți să îți dai seama ce poze necesită editare suplimentară sau ce poze preferă clientul pentru albumele finale, în format fizic. Pentru clienții care nu doresc fotografiile în dimensiune mare, cum ar fi clienții corporate sau instituțiile publice, galeria privată poate fi modalitatea prin care să le livrezi produsul final. Mai mult, galeria privată poate fi legată la o aplicație de tip shortcut pe care clientul poate să o instaleze pe dispozitivele mobile și să aibă acces instant la materiale printr-un singur  ”click/touch”.

Există un calendar atașat profilului meu de utilizator?

Da, există un calendar complex destinat special fotografilor  de evenimente, cu funcții create după multe discuții avute cu voi, cei din domeniul fotografiei. Sperăm să vă satisfacă toate nevoile!

Pot să trimit aplicații personalizate de tip shortcut către telefonul clientului?

Bineînțeles. Acest lucru este posibil după ce ai achiziționat orice pachet de upgrade.  Clientul va primi un link de unde va putea să instaleze pe telefon un shortcut către galeria privată.  În acest fel va avea acces la munca ta și la fotografiile mult așteptate printr-un singur ” click/touch”.

Ce oferă gratuit site-ul?

Poți avea acces gratuit la toate serviciile site-ului timp de o lună după ce ți-ai creat cont, dar poți să încarci numai 4.500 de fotografii.